Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamoucnobi Gaukembuli Gasaocari Abscesi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maghalashvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makharadze. Maghalashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maghalashvili met een snel genomen vrije trap. Khurtsilava probeert de bal met de borst te controleren. Iremadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremadze haalt uit met een fantastische trap. Chipashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 1:0

10e minuut.
Zandukeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakradze rent richting de bal. Bakradze passt de bal in één keer door. Iremadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremadze schiet op doel. Chipashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Siradze de bal. Iremadze rent richting de bal. Iremadze haalt uit met een fantastische trap. Chipashvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Maghalashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makharadze rent richting de bal. Makharadze geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 1:1

26e minuut.
Zandukeli verovert de bal door een tackle van achteren. Makharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavchavadze rent richting de bal. Chavchavadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Makalatia is nu in balbezit. Makalatia probeert naar een medespeler te passen. Chavchavadze rent richting de bal. Chavchavadze draait met de bal, schiet en ... Gvasalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 1:2

39e minuut.
Zandukeli geeft een lange en hoge pass. Kikvidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvidze geeft een hoge lob. Iremadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Siradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 51%, Gasaocari Abscesi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 2:2

52e minuut.
Gvirchishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirchishvili geeft de bal voor. Chavchavadze rent richting de bal. Chavchavadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 2:3

64e minuut.
Saakadze geeft een hoge lob. Ambokadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksovreli verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zandukeli probeert naar een medespeler te passen. Saakadze geeft een hoge lob. Daar is Iremadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iremadze schiet op doel. Chipashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 58%, Gasaocari Abscesi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - Gasaocari Abscesi 3:3