Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Goliati FC Zveli Katletebi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Darsadze haalt uit met een fantastische trap. Dadiani verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kashakashvili met een snelle inworp. Lomia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Giorgobiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Alibegashvili de bal. Lomia is nu in balbezit. Darsadze is nu in balbezit. Darsadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Akobia passt de bal zonder na te denken. Alibegashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibegashvili passt de bal zonder na te denken. Kobiashvili is nu in balbezit. Kobiashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Zveli Katletebi 0:1

13e minuut.
Kalatozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorjiashvili onderschept slim de pass. Jorjiashvili passt de bal met de wreef. Daar is Magrakvelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrakvelidze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alibegashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia speelt de bal door. Darsadze is nu in balbezit. Darsadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dadiani speelt de bal door. Klungelig pakt Kalatozishvili de bal. Kalatozishvili geeft een lange en hoge pass. Darsadze rent richting de bal. Darsadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kashakashvili met een sublieme pass. Darsadze is nu in balbezit. Akobia begaat een overtreding. Darsadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tsabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsabadze speelt de bal door. Darsadze heeft problemen om de bal te vangen. Darsadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abezari Goliati - FC Zveli Katletebi 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kashakashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alibegashvili rent richting de bal. Lomia onderschept slim de pass. Lomia passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 43%, FC Zveli Katletebi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abezari Goliati - FC Zveli Katletebi 1:1

48e minuut.
Alibegashvili rent richting de bal. Lomia verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia met een sublieme pass. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Daar is Magrakvelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunia is nu in balbezit. Magrakvelidze onderschept slim de pass. Magrakvelidze schiet op doel. Sulakvelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kalatozishvili onderschept slim de pass. Kalatozishvili speelt de bal door. Alibegashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibegashvili draait met de bal, schiet en ... Sulakvelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 49%, FC Zveli Katletebi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abezari Goliati - FC Zveli Katletebi 1:1