Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatxovari Gacveta FC Zveli Katletebi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Jorjiashvili geeft een lange en hoge pass. Magrakvelidze rent richting de bal. Tsagareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrakvelidze onderschept slim de pass. Magrakvelidze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 0:1

18e minuut.
Maminashvili met een sublieme pass. Janiashvili rent richting de bal. Met opzet legt Karaulashvili zijn tegenspeler op de grond. Karaulashvili krijgt een gele kaart. Janiashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janiashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kilasonia kopt de bal weg. Vashakmadze bokst de bal weg.

20e minuut.
Kobiashvili is nu in balbezit. Kobiashvili passt de bal in één keer door. Magrakvelidze rent richting de bal. Magrakvelidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gongadze probeert naar een medespeler te passen. Jordania probeert naar een medespeler te passen. Varsimashvili rent richting de bal. Varsimashvili draait met de bal, schiet en ... Vashakmadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:1

33e minuut.
Bakanidze rent richting de bal. Bakanidze passt de bal met de wreef. Alibegashvili geeft de bal voor. Magrakvelidze rent richting de bal. Magrakvelidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Gacveta 58%, FC Zveli Katletebi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:1

47e minuut.
Jorjiashvili passt de bal zonder na te denken. Kobiashvili rent richting de bal. Magrakvelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kobiashvili haalt uit met een fantastische trap. Tkeshelashvili bokst de bal weg.

55e minuut.
Alibegashvili is nu in balbezit. Alibegashvili geeft een hoge lob. Daar is Khetsuriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrakvelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrakvelidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:2

58e minuut.
Daar is Maminashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobiashvili met een sublieme pass. Magrakvelidze is nu in balbezit. Magrakvelidze haalt uit met een fantastische trap. Tkeshelashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:3

65e minuut.
Sikmashvili passt de bal zonder na te denken. Kobiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiashvili passt de bal in één keer door. Magrakvelidze rent richting de bal. Magrakvelidze haalt uit met een fantastische trap. Tkeshelashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jordania speelt de bal door. Jorjiashvili speelt de bal door. Sikmashvili rent richting de bal. Sikmashvili geeft een lange en hoge pass. Magrakvelidze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:4

79e minuut.
Magrakvelidze passt de bal zonder na te denken. Kobiashvili is nu in balbezit. Khetsuriani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khetsuriani krijgt een gele kaart. Kobiashvili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Alibegashvili met een sublieme pass. Magrakvelidze rent richting de bal. Kuchava rent richting de bal. Magrakvelidze onderschept slim de pass. Magrakvelidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Gacveta 61%, FC Zveli Katletebi 39%.
Guatxovari Gacveta - FC Zveli Katletebi 1:5