Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasvrili Mori Abezari Goliati
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Zirakishvili speelt de bal door. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia is nu in balbezit. Lomia draait met de bal, schiet en ... Nergadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasvrili Mori - Abezari Goliati 0:1

11e minuut.
Lomouri rent richting de bal. Lomouri speelt de bal door. Taniashvili is nu in balbezit. Taniashvili haalt uit met een fantastische trap. Barkaia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kharaishvili rent richting de bal. Zirakishvili onderschept slim de pass. Zirakishvili geeft een lange en hoge pass. Darsadze rent richting de bal. Darsadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kashakashvili geeft de bal voor. Kalatozishvili is nu in balbezit. Lomouri rent richting de bal. Lomia verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dzalamidze geeft een lange en hoge pass. Daar is Zirakishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taniashvili is nu in balbezit. Taniashvili draait met de bal, schiet en ... Gunia heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dzalamidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taniashvili rent richting de bal. Taniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ujmajuridze geeft een hoge lob. Inworp. Tsabadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lomia is nu in balbezit. Lomia geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Giorgobiani passt de bal in één keer door. Gugava bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze is nu in balbezit. Darsadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 54%, Abezari Goliati 46%.
Gasvrili Mori - Abezari Goliati 0:1

48e minuut.
Matitaishvili heeft problemen om de bal te vangen. Kalatozishvili is nu in balbezit. Kalatozishvili passt de bal in één keer door. Lomia rent richting de bal. Lomia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nergadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Darsadze rent richting de bal. Darsadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasvrili Mori - Abezari Goliati 0:2

49e minuut.
Tsabadze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adikashvili komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kalatozishvili geeft een hoge lob. Gamkrelidze kopt de bal weg. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikiani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mikiani kopt de bal weg. Gugava rent richting de bal. Darsadze verovert de bal door een tackle van achteren. Darsadze haalt uit met een fantastische trap. Nergadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nergadze speelt de bal door. Kalatozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomouri begaat een overtreding. Lomouri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 54%, Abezari Goliati 46%.
Gasvrili Mori - Abezari Goliati 0:2