Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Goliati Guatxovari Gacveta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Jordania onderschept slim de pass. Jordania probeert naar een medespeler te passen. Varsimashvili is nu in balbezit. Varsimashvili schiet op doel. Sulakvelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Tsabadze geeft een hoge lob. Giorgobiani kopt de bal weg. Tsagareishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze draait met de bal, schiet en ... Tkeshelashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchava. Darsadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lomia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tsagareishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - Guatxovari Gacveta 1:0

15e minuut.
Darsadze passt de bal zonder na te denken. Kashakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashakashvili probeert naar een medespeler te passen. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - Guatxovari Gacveta 2:0

20e minuut.
Janiashvili passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gunia de bal onder controle te krijgen. Varsimashvili rent richting de bal. Varsimashvili haalt uit met een fantastische trap. Gunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulakvelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kuchava geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kashakashvili met de inworp. Lomia is nu in balbezit. Lomia geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kalatozishvili heeft problemen om de bal te vangen. Kalatozishvili passt de bal met de wreef. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze haalt uit met een fantastische trap. Tkeshelashvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Khetsuriani de bal. Lomia verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia met een sublieme pass. Darsadze rent richting de bal. Darsadze haalt uit met een fantastische trap. Tkeshelashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gongadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gongadze probeert naar een medespeler te passen. Gunia is nu in balbezit. Varsimashvili is nu in balbezit. Varsimashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jordania speelt de bal door. Gunia is nu in balbezit. Varsimashvili onderschept slim de pass. Varsimashvili draait met de bal, schiet en ... Sulakvelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - Guatxovari Gacveta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 26%, Guatxovari Gacveta 74%.
Abezari Goliati - Guatxovari Gacveta 2:1

49e minuut.
Lomia met een sublieme pass. Darsadze rent richting de bal. Darsadze passt de bal zonder na te denken. Daar is Kashakashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kashakashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Janiashvili probeert naar een medespeler te passen. Jordania is nu in balbezit. Kalatozishvili begaat een overtreding. Kalatozishvili krijgt een gele kaart. Jordania moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jordania kan niet meer verder spelen. Kavtaradze komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gongadze met een snelle inworp. Maminashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maminashvili met een sublieme pass. Varsimashvili rent richting de bal. Varsimashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tsabadze met de inworp. Maminashvili rent richting de bal. Met opzet legt Lomia zijn tegenspeler op de grond. Lomia krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kuchava geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsimakuridze met een snelle inworp. Kashakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashakashvili geeft een lange en hoge pass. Tkeshelashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Darsadze is nu in balbezit. Darsadze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 53%, Guatxovari Gacveta 47%.
Abezari Goliati - Guatxovari Gacveta 2:1