Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armcodne Gasaxdeli Gasaocari Mori
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Mghebrishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mghebrishvili draait met de bal, schiet en ... Kazaishvili heeft problemen om de bal te vangen. Didbaridze is nu in balbezit. Didbaridze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kerdzevadze geeft de bal voor. Kazaishvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Mghebrishvili de bal. Mghebrishvili draait met de bal, schiet en ... Kenchuashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gasaxdeli - Gasaocari Mori 1:0

33e minuut.
Kerdzevadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdzevadze geeft een lange en hoge pass. Sudadze rent richting de bal. Mghebrishvili onderschept slim de pass. Mghebrishvili haalt uit met een fantastische trap. Kenchuashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mghebrishvili is nu in balbezit. Mghebrishvili haalt uit met een fantastische trap. Kenchuashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Revishvili geeft een lange en hoge pass. Kvirkvelia kopt de bal weg. Daar is Sudadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mghebrishvili rent richting de bal. Mghebrishvili schiet op doel. Kenchuashvili bokst de bal weg.

42e minuut.
Sudadze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kvirkvelia de bal. Kukhianidze rent richting de bal. Kukhianidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mghebrishvili de bal onder controle te krijgen. Kenchuashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gasaxdeli 34%, Gasaocari Mori 66%.
Armcodne Gasaxdeli - Gasaocari Mori 1:0

70e minuut.
Kuparadze passt de bal in één keer door. Kvirkvelia rent richting de bal. Undiladze begaat een overtreding. Undiladze krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sudadze verovert de bal door een tackle van achteren. Sudadze met een sublieme pass. Amirejibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Papashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kukhianidze rent richting de bal. Mghebrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhianidze is nu in balbezit. Mghebrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mghebrishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gasaxdeli - Gasaocari Mori 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gasaxdeli 44%, Gasaocari Mori 56%.
Armcodne Gasaxdeli - Gasaocari Mori 2:0