Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banda Absurduli Banda
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Balavadze is nu in balbezit. Balavadze passt de bal met de wreef. Mirtskhulava is nu in balbezit. Dgebuadze onderschept slim de pass. Dgebuadze haalt uit met een fantastische trap. Abramashvili bokst de bal weg.

28e minuut.
Ivanashvili passt de bal zonder na te denken. Agniashvili rent richting de bal. Korsantia begaat een overtreding. Korsantia krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kvinitadze speelt de bal door. Ivanashvili rent richting de bal. Mzhavanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanashvili is nu in balbezit. Ivanashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banda 59%, Absurduli Banda 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Banda - Absurduli Banda 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Kvinitadze de bal. Abramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramishvili passt de bal met de wreef. Dgebuadze rent richting de bal. Dgebuadze haalt uit met een fantastische trap. Abramashvili bokst de bal weg.

55e minuut.
Kvinitadze heeft problemen om de bal te vangen. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pularia passt de bal zonder na te denken. Dgebuadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dgebuadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gurasashvili is nu in balbezit. Gurasashvili geeft een hoge lob. Ivanashvili rent richting de bal. Ivanashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Daar is Abramishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze passt de bal zonder na te denken. Ivanashvili is nu in balbezit. Ivanashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kasradze passt de bal in één keer door. Daar is Gurasashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurasashvili passt de bal zonder na te denken. Ivanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banda 58%, Absurduli Banda 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Banda - Absurduli Banda 0:0