Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasvrili Mori Abezari Deda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gurasashvili rent richting de bal. Gurasashvili passt de bal in één keer door. Taniashvili is nu in balbezit. Lomouri is nu in balbezit. Lomouri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Matitaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Matitaishvili passt de bal in één keer door. Katsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniashvili onderschept slim de pass. Taniashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Altunashvili rent richting de bal. Altunashvili passt de bal in één keer door. Didbaridze probeert naar een medespeler te passen. Dzalamidze is nu in balbezit. Dzalamidze geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Akhvlediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhvlediani geeft een hoge lob. Gugava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gokieli is nu in balbezit. Gokieli schiet op doel. Nergadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Didbaridze rent richting de bal. Didbaridze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasvrili Mori - Abezari Deda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 39%, Abezari Deda 61%.
Gasvrili Mori - Abezari Deda 0:1

50e minuut.
Gurasashvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzalamidze met de inworp. Lomouri rent richting de bal. Lomouri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Didbaridze passt de bal in één keer door. Gugava speelt de bal door. Taniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomouri is nu in balbezit. Lomouri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dzalamidze probeert naar een medespeler te passen. Lomouri is nu in balbezit. Altunashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altunashvili krijgt een gele kaart. Lomouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matitaishvili komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Katsadze de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gogebashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gasvrili Mori - Abezari Deda 1:1

66e minuut.
Gogebashvili geeft de bal voor. Gokieli rent richting de bal. Nadirashvili onderschept slim de pass. Didbaridze rent richting de bal. Didbaridze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasvrili Mori - Abezari Deda 1:2

70e minuut.
Gugava geeft een lange en hoge pass. Ghurtskaia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gugava de bal onder controle te krijgen. Didbaridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lomouri onderschept slim de pass. Lomouri geeft een hoge lob. Altunashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirashvili rent richting de bal. Nadirashvili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 52%, Abezari Deda 48%.
Gasvrili Mori - Abezari Deda 1:2