Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Banda Gacvetili Mplangveli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Megreladze is nu in balbezit. Inworp. Megreladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pularia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pularia rent richting de bal. Chabukiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotiashvili rent richting de bal. Pularia rent richting de bal. Pularia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Banda - Gacvetili Mplangveli 1:0

21e minuut.
Megreladze rent richting de bal. Megreladze passt de bal zonder na te denken. Pularia is nu in balbezit. Pularia speelt de bal door. Gogia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shavadze kopt de bal weg. Abramishvili is nu in balbezit. Abramishvili passt de bal zonder na te denken. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pularia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mzhavanadze passt de bal in één keer door. Inworp. Chabukiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shavadze geeft een hoge lob. Kaladze maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shavadze rent richting de bal. Shavadze geeft een lange en hoge pass. Mzhavanadze probeert de bal aan de voet te houden. Ramishvili is nu in balbezit. Ramishvili draait met de bal, schiet en ... Dighmelashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zurabashvili speelt de bal door. Megreladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Megreladze passt de bal zonder na te denken. Dotiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotiashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Banda - Gacvetili Mplangveli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Banda 39%, Gacvetili Mplangveli 61%.
Absurduli Banda - Gacvetili Mplangveli 2:0

52e minuut.
Gogichaishvili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pularia de bal onder controle te krijgen. Udesiani is nu in balbezit. Dotiashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dotiashvili haalt uit met een fantastische trap. Gogia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pularia schiet op doel. Gogia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Banda - Gacvetili Mplangveli 3:0

59e minuut.
Shavadze rent richting de bal. Megreladze onderschept slim de pass. Megreladze geeft een lange en hoge pass. Dotiashvili is nu in balbezit. Dotiashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Banda 30%, Gacvetili Mplangveli 70%.
Absurduli Banda - Gacvetili Mplangveli 3:0