Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganivi Nadiri Dinamo Sakme
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Shakarashvili is nu in balbezit. Mchedlidze verovert de bal door een tackle van achteren. Mchedlidze speelt de bal door. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kokadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakhnashvili rent richting de bal. Kokadze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kokadze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Khvadagiani speelt de bal door. Jejelava is nu in balbezit. Jejelava speelt de bal door. Nikoladze rent richting de bal. Nikoladze haalt uit met een fantastische trap. Silagadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Mekhuzla onderschept slim de pass. Nikoladze is nu in balbezit. Mekhuzla is nu in balbezit. Mekhuzla schiet op doel. Silagadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Chabukiani rent richting de bal. Jordania is nu in balbezit. Chabukiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordania rent richting de bal. Jordania schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 54%, Dinamo Sakme 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganivi Nadiri - Dinamo Sakme 0:0

59e minuut.
Shakarashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bitsadze komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Khitalishvili probeert naar een medespeler te passen. Kirkitadze rent richting de bal. Kirkitadze speelt de bal door. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - Dinamo Sakme 0:1

85e minuut.
Silagadze trapt de bal weg van het doel. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Chabukiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabukiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ganivi Nadiri - Dinamo Sakme 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 59%, Dinamo Sakme 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganivi Nadiri - Dinamo Sakme 1:1