Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diezi Sakme Abezari Sazidavi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Shaburidze geeft een hoge lob. Inworp. Kirtadze met een snelle inworp. Bakhtadze rent richting de bal. Bakhtadze geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Peradze geeft een lange en hoge pass. Bugadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tvildiani is nu in balbezit. Bakhtadze rent richting de bal. Bakhtadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 0:1

13e minuut.
Peradze probeert naar een medespeler te passen. Beradze is nu in balbezit. Narmania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narmania krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Davitaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Davitaia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shaburidze de bal onder controle te krijgen. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nodia rent richting de bal. Nodia geeft een lange en hoge pass. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze draait met de bal, schiet en ... Stephanishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 0:2

27e minuut.
Peradze is nu in balbezit. Peradze passt de bal zonder na te denken. Katsitadze is nu in balbezit. Bakhtadze rent richting de bal. Bakhtadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stephanishvili trapt de bal weg van het doel. Kirtadze controleert de bal met de borst. Tediashvil begaat een overtreding. Tediashvil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Sakme 75%, Abezari Sazidavi 25%.
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 0:2

48e minuut.
Davitaia geeft een hoge lob. Shaburidze kopt de bal weg. Nodia probeert de bal aan de voet te houden. Jughashvili is nu in balbezit. Jughashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tvildiani rent richting de bal. Tvildiani speelt de bal door. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 1:2

59e minuut.
Kekua rent richting de bal. Jamarauli rent richting de bal. Jamarauli probeert naar een medespeler te passen. Tvildiani is nu in balbezit. Tvildiani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lolua geeft een lange en hoge pass. Beradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Narmania onderschept slim de pass. Bakhtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhtadze haalt uit met een fantastische trap. Stephanishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Katsitadze de bal onder controle te krijgen. Lolua kopt de bal weg. Bakhtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 1:3

75e minuut.
Tvildiani rent richting de bal. Kokosadze onderschept slim de pass. Kokosadze passt de bal met de wreef. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Sakme 44%, Abezari Sazidavi 56%.
Diezi Sakme - Abezari Sazidavi 1:3