Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gaukembuli Diezi Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Khabareli speelt de bal door. Nemsadze rent richting de bal. Nemsadze passt de bal met de wreef. Asanidze is nu in balbezit. Asanidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Getsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibzibadze onderschept slim de pass. Zibzibadze probeert naar een medespeler te passen. Avalishvili rent richting de bal. Avalishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Getsadze rent richting de bal. Zibzibadze onderschept slim de pass. Nemsadze is nu in balbezit. Zibzibadze onderschept slim de pass. Zibzibadze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Apkhazava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khabareli kan de bal niet met de borst controleren. Kharaishvili rent richting de bal. Kharaishvili geeft een hoge lob. Katamadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ingorokva bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsadze onderschept slim de pass. Nemsadze met een sublieme pass. Asanidze is nu in balbezit. Asanidze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gaukembuli 44%, Diezi Gasaxdeli 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Gaukembuli - Diezi Gasaxdeli 0:0

59e minuut.
Kacharava speelt de bal door. Zibzibadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kacharava begaat een overtreding. Kacharava krijgt een gele kaart. Zibzibadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingorokva met een snel genomen vrije trap. Avalishvili rent richting de bal. Avalishvili draait met de bal, schiet en ... Katamadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gaukembuli - Diezi Gasaxdeli 1:0

74e minuut.
Zhghenti met een snelle inworp. Bojgua rent richting de bal. Nemsadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojgua moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bojgua kan niet meer verder spelen. Janelidze komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Apkhazava met de inworp. Kharaishvili is nu in balbezit. Kharaishvili draait met de bal, schiet en ... Katamadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gaukembuli - Diezi Gasaxdeli 2:0

83e minuut.
Ingorokva rent richting de bal. Ingorokva passt de bal in één keer door. Janelidze geeft een hoge lob. Zibzibadze is nu in balbezit. Zibzibadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gaukembuli 52%, Diezi Gasaxdeli 48%.
Moknili Gaukembuli - Diezi Gasaxdeli 2:0