Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatxovari Saaviacio Rka Deda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Baslandze geeft een hoge lob. Chichua speelt de bal door. Klimiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardava verovert de bal door een tackle van achteren. Kardava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Natroshvili rent richting de bal. Natroshvili probeert naar een medespeler te passen. Aduashvili probeert naar een medespeler te passen. Kardava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aduashvili heeft problemen om de bal te vangen. Aduashvili speelt de bal door. Daar is Klimiashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Danelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardava rent richting de bal. Danelia onderschept slim de pass. Didbaridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze schiet op doel. Balalashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 60%, Rka Deda 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guatxovari Saaviacio - Rka Deda 0:0

49e minuut.
Natroshvili onderschept slim de pass. Jakeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Natroshvili probeert naar een medespeler te passen. Kortua is nu in balbezit. Kortua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klimiashvili onderschept slim de pass. Klimiashvili passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chichua neemt de hoekschop. Berikashvili kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Todua bereikt de bal nog maar net als eerste. Todua geeft een hoge lob. Lomsadze kopt de bal weg. Kortua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Berikashvili is nu in balbezit. Kaidarashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berikashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Didbaridze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Balalashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Saaviacio - Rka Deda 0:1

81e minuut.
Kardava bereikt de bal nog maar net als eerste. Natroshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Natroshvili passt de bal met de wreef. Kortua is nu in balbezit. Kortua draait met de bal, schiet en ... Bakanidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Baslandze is nu in balbezit. Baslandze geeft een hoge lob. Kaidarashvili kopt de bal weg. Natroshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Natroshvili geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 49%, Rka Deda 51%.
Guatxovari Saaviacio - Rka Deda 0:1