Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Xelosani Ganivi Nadiri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Khitalishvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antadze met de inworp. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 1:0

10e minuut.
Mikuchadze geeft de bal voor. Daar is Darchiashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koshkadze probeert naar een medespeler te passen. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili draait met de bal, schiet en ... Silagadze bokst de bal weg.

14e minuut.
Kazaishvili geeft de bal voor. Merebashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Merebashvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jordania de bal. Jordania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Khitalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili rent richting de bal. Met opzet legt Khitalishvili zijn tegenspeler op de grond. Khitalishvili krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Antadze passt de bal met de wreef. Kikalishvili is nu in balbezit. Kikalishvili passt de bal met de wreef. Azaurashvili rent richting de bal. Azaurashvili haalt uit met een fantastische trap. Silagadze bokst de bal weg.

25e minuut.
Gokieli kopt de bal weg. Chakhnashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Darchiashvili de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Chakhnashvili de bal. Chakhnashvili passt de bal zonder na te denken. Daar is Kikalishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 2:0

31e minuut.
Kikalishvili rent richting de bal. Kazaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kazaishvili passt de bal met de wreef. Berikashvili is nu in balbezit. Berikashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 3:0

39e minuut.
Azaurashvili passt de bal met de wreef. Berikashvili rent richting de bal. Koshkadze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koshkadze naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Antadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakhnashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kikalishvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kikalishvili kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Xelosani 35%, Ganivi Nadiri 65%.
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 4:0

48e minuut.
Berikashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chakhnashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokieli onderschept slim de pass. Berikashvili rent richting de bal. Berikashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Berikashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili rent richting de bal. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili haalt uit met een fantastische trap. Silagadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Azaurashvili geeft de bal voor. Khitalishvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antadze. Khitalishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chakhnashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutivadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Xelosani 47%, Ganivi Nadiri 53%.
Gasaocari Xelosani - Ganivi Nadiri 4:0