Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Sazidavi Basri Sakme
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Davitaia met een snelle inworp. Lolua rent richting de bal. Lolua speelt de bal door. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lolua passt de bal met de wreef. Bakhtadze probeert de bal aan de voet te houden. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kancheli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kvaskhvadze kopt de bal weg. Tughushi kan de bal niet met de borst controleren. Nodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodia speelt de bal door. Bakhtadze is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Narmania geeft een hoge lob. Sherozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherozia geeft een lange en hoge pass. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Latibashvili trapt de bal weg. Kvaskhvadze is nu in balbezit. Bakhtadze begaat een overtreding. Bakhtadze krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tughushi rent richting de bal. Narmania verovert de bal door een tackle van achteren. Narmania geeft een hoge lob. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Jinjikhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabelaia is nu in balbezit. Gabelaia passt de bal met de wreef. Katsitadze rent richting de bal. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. Bobgiashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bakhtadze geeft de bal voor. Peradze probeert de bal met de borst te controleren. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze draait met de bal, schiet en ... Bobgiashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Sazidavi - Basri Sakme 1:0

43e minuut.
Peradze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gabelaia de bal. Bakhtadze is nu in balbezit. Katsitadze rent richting de bal. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. Bobgiashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Sazidavi 31%, Basri Sakme 69%.
Abezari Sazidavi - Basri Sakme 1:0

57e minuut.
Kancheli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davitaia met de inworp. Peradze is nu in balbezit. Peradze geeft een hoge lob. Bobgiashvili bokst de bal weg.

59e minuut.
Jishkariani met een sublieme pass. Tughushi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lolua. Lolua krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kirtadze rent richting de bal. Kirtadze geeft een lange en hoge pass. Lolua geeft een lange en hoge pass. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bobgiashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tughushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolua onderschept slim de pass. Lolua geeft een lange en hoge pass. Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze schiet op doel. Bobgiashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sherozia speelt de bal door. Abesadze speelt de bal door. Bakhtadze probeert naar een medespeler te passen. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. Bobgiashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Sazidavi 44%, Basri Sakme 56%.
Abezari Sazidavi - Basri Sakme 1:0