Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganivi Nadiri Rka Deda
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baslandze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabukiani onderschept slim de pass. Chabukiani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Aduashvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazaishvili. Aduashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aduashvili met een snel genomen vrije trap. Berikashvili is nu in balbezit. Berikashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Chakhnashvili met een sublieme pass. Chabukiani is nu in balbezit. Jordania is nu in balbezit. Jordania schiet op doel. Bakanidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 44%, Rka Deda 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganivi Nadiri - Rka Deda 0:0

49e minuut.
Darchiashvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chichua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didbaridze rent richting de bal. Didbaridze schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Aduashvili speelt de bal door. Chakhnashvili rent richting de bal. Chakhnashvili passt de bal in één keer door. Jordania is nu in balbezit. Jordania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aduashvili geeft een hoge lob. Didbaridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze speelt de bal door. Kardava is nu in balbezit. Kardava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aduashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Aduashvili passt de bal met de wreef. Didbaridze heeft problemen om de bal te vangen. Kardava rent richting de bal. Kardava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jordania is nu in balbezit. Balashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Balashvili passt de bal met de wreef. Chabukiani is nu in balbezit. Chabukiani draait met de bal, schiet en ... Bakanidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - Rka Deda 1:0

75e minuut.
Sultanishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dodashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturua geeft de bal voor. Chakhnashvili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kazaishvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chichua de bal. Chichua speelt de bal door. Daar is Didbaridze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didbaridze haalt uit met een fantastische trap. Silagadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sordia heeft problemen om de bal te vangen. Silagadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 40%, Rka Deda 60%.
Ganivi Nadiri - Rka Deda 1:0