Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatxovari Saaviacio Diezi Sakme
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Jamarauli rent richting de bal. Jamarauli geeft een lange en hoge pass. Klimiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jughashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Beradze geeft de bal voor. Abasalashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tediashvil met een sublieme pass. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jamarauli onderschept slim de pass. Giorgadze rent richting de bal. Bugadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgadze rent richting de bal. Giorgadze geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abasalashvili met een snelle inworp. Daar is Beradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgadze rent richting de bal. Giorgadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 41%, Diezi Sakme 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guatxovari Saaviacio - Diezi Sakme 0:0

46e minuut.
Beradze is nu in balbezit. Giorgadze onderschept slim de pass. Giorgadze passt de bal in één keer door. Kortua rent richting de bal. Kortua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Saaviacio - Diezi Sakme 1:0

58e minuut.
Inworp. Dzaria met de inworp. Kemoklidze is nu in balbezit. Kemoklidze schiet op doel. Danelia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sakandelidze zal de hoekschop nemen. Klimiashvili rent richting de bal. Dzaria onderschept slim de pass. Jughashvili rent richting de bal. Jughashvili draait met de bal, schiet en ... Balalashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Beradze geeft een hoge lob. Dzaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzaria probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jughashvili de bal onder controle te krijgen. Jughashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balalashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 47%, Diezi Sakme 53%.
Guatxovari Saaviacio - Diezi Sakme 1:0