Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori Absurduli Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Manvelishvili met een sublieme pass. Kipiani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svani. Svani krijgt een gele kaart. Kipiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kipiani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bouatchidzé de bal. Darsadze verovert de bal door een tackle van achteren. Darsadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kokosadze kopt de bal weg. Geguchadze is nu in balbezit. Antelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Geguchadze verovert de bal door een tackle van achteren. Geguchadze geeft een lange en hoge pass. Paal!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Arabuli de bal onder controle te krijgen. Sabauri rent richting de bal. Beruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beruashvili draait met de bal, schiet en ... Piolia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Geguchadze probeert naar een medespeler te passen. Manvelishvili rent richting de bal. Met opzet legt Darsadze zijn tegenspeler op de grond. Darsadze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 63%, Absurduli Gasaxdeli 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Mori - Absurduli Gasaxdeli 0:0

59e minuut.
Svani speelt de bal door. Geguchadze rent richting de bal. Geguchadze met een sublieme pass. Beruashvili is nu in balbezit. Beruashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Antelava speelt de bal door. Daar is Kipiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iremadze probeert naar een medespeler te passen. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Absurduli Gasaxdeli 1:0

89e minuut.
Iremadze rent richting de bal. Kipiani onderschept slim de pass. Kipiani passt de bal met de wreef. Geguchadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Geguchadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 44%, Absurduli Gasaxdeli 56%.
Absurduli Mori - Absurduli Gasaxdeli 1:0