Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Ameba Gamxdari Mori
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zenaishvili passt de bal zonder na te denken. Roinishvili is nu in balbezit. Macharadze onderschept slim de pass. Macharadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Gamxdari Mori 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsitadze de bal onder controle te krijgen. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitadze maakt een afschuwelijke overtreding. Tsitadze krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gvasalia geeft een lange en hoge pass. Roinishvili probeert de bal met de borst te controleren. Macharadze is nu in balbezit. Zenaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baghashvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pertaia de bal. Macharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili rent richting de bal. Zenaishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Baghashvili de bal. Zenaishvili probeert naar een medespeler te passen. Macharadze rent richting de bal. Zenaishvili is nu in balbezit. Zenaishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magrakvelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zenaishvili probeert naar een medespeler te passen. Bouatchidzé rent richting de bal. Bouatchidzé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 54%, Gamxdari Mori 46%.
Brigada Ameba - Gamxdari Mori 1:0

46e minuut.
Pertaia is nu in balbezit. Pertaia probeert naar een medespeler te passen. Zenaishvili rent richting de bal. Zenaishvili draait met de bal, schiet en ... Abkhazava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zviadauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baghashvili passt de bal zonder na te denken. Zenaishvili is nu in balbezit. Pertaia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pertaia krijgt een gele kaart. Zenaishvili moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zenaishvili kan niet meer verder spelen. Tordinava komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Siradze geeft een hoge lob. Macharashvili probeert de bal aan de voet te houden. Tordinava is nu in balbezit. Tordinava probeert naar een medespeler te passen. Abkhazava probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Gamxdari Mori 2:0

88e minuut.
Zviadauri geeft een hoge lob. Sepashvili rent richting de bal. Sepashvili probeert naar een medespeler te passen. Macharadze is nu in balbezit. Macharadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 51%, Gamxdari Mori 49%.
Brigada Ameba - Gamxdari Mori 2:0