Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori Gacvetili Tavi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Chikovani passt de bal zonder na te denken. Beruashvili rent richting de bal. Shavadze rent richting de bal. Beruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beruashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Avazneli springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bouatchidzé de bal onder controle te krijgen. Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikovani schiet op doel. Bouatchidzé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikovani passt de bal met de wreef. Bouatchidzé is nu in balbezit. Avazneli verovert de bal door een tackle van achteren. Avazneli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 56%, Gacvetili Tavi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Mori - Gacvetili Tavi 0:0

54e minuut.
Manvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Manvelishvili geeft een hoge lob. Abakelia rent richting de bal. Beruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beruashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Iremadze speelt de bal door. Svani rent richting de bal. Zenaishvili is nu in balbezit. Svani onderschept slim de pass. Svani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Zenaishvili de bal. Svani bereikt de bal nog maar net als eerste. Svani passt de bal in één keer door. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Manvelishvili passt de bal zonder na te denken. Chikovani rent richting de bal. Chikovani probeert naar een medespeler te passen. Avazneli is nu in balbezit. Avazneli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Gacvetili Tavi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 46%, Gacvetili Tavi 54%.
Absurduli Mori - Gacvetili Tavi 0:1