Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mxdali Gacveta Brigada Ameba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Bedia met een harde bal richting middenveld. Usharidze kopt de bal weg. Avlakhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Tskhakaia is nu in balbezit. Tskhakaia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ulumbegashvili de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tordinava rent richting de bal. Tordinava passt de bal zonder na te denken. Macharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharadze haalt uit met een fantastische trap. Buchrikidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxdali Gacveta - Brigada Ameba 0:1

24e minuut.
Ghvinianidze geeft een lange en hoge pass. Gvasalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Udesiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udesiani krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sepashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tordinava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordinava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxdali Gacveta - Brigada Ameba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxdali Gacveta 62%, Brigada Ameba 38%.
Mxdali Gacveta - Brigada Ameba 0:2

48e minuut.
Avlakhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhakaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhakaia probeert naar een medespeler te passen. Tsetskhladze rent richting de bal. Tsetskhladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Macharadze rent richting de bal. Zakariashvili onderschept slim de pass. Tordinava onderschept slim de pass. Tordinava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gvasalia geeft de bal voor. Zviadauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghvinianidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghvinianidze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zviadauri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zviadauri kan niet meer verder spelen. Shavladze komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Odzelashvili kopt de bal weg. Sepashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepashvili passt de bal zonder na te denken. Macharadze is nu in balbezit. Macharadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxdali Gacveta 51%, Brigada Ameba 49%.
Mxdali Gacveta - Brigada Ameba 0:2