Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rka Goliati Mxolobiti Biurgeri
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Skhiereli kopt de bal weg. Basilaia heeft problemen om de bal te vangen. Kvesitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilaia verovert de bal door een tackle van achteren. Basilaia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Tsetskhladze verovert de bal door een tackle van achteren. Tsetskhladze passt de bal zonder na te denken. Basilaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilaia draait met de bal, schiet en ... Trapaidze probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Chkuaseli de bal. Chkuaseli geeft de bal voor. Kiacheli heeft problemen om de bal te vangen. Basilaia rent richting de bal. Basilaia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Martsvaladze trapt de bal weg. Skhiereli rent richting de bal. Skhiereli passt de bal in één keer door. Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Imerlishvili is nu in balbezit. Sultanishvili onderschept slim de pass. Skhiereli verovert de bal door een tackle van achteren. Skhiereli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Goliati - Mxolobiti Biurgeri 1:0

19e minuut.
Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze met een sublieme pass. Partsvania is nu in balbezit. Basilaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilaia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chkuaseli met de inworp. Kvinitadze is nu in balbezit. Balalashvili maakt een afschuwelijke overtreding. Balalashvili krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chkuaseli speelt de bal door. Basilaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsidze verovert de bal door een tackle van achteren. Partsvania onderschept slim de pass. Partsvania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rka Goliati - Mxolobiti Biurgeri 1:1

37e minuut.
Guchashvili geeft de bal voor. Kvinitadze kopt de bal weg. Klungelig pakt Khurtsidze de bal. Partsvania bereikt de bal nog maar net als eerste. Partsvania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Partsvania probeert naar een medespeler te passen. Khurtsidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilaia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basilaia krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tsetskhladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze geeft de bal voor. Daar is Kelekhsashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilaia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Goliati 64%, Mxolobiti Biurgeri 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rka Goliati - Mxolobiti Biurgeri 1:1

55e minuut.
Sultanishvili passt de bal in één keer door. Guchashvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chkhikvadze. Guchashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Guchashvili met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tsetskhladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chkuaseli met een snelle inworp. Tsetskhladze controleert de bal met de borst. Tsetskhladze geeft de bal voor. Basilaia krijgt zijn hoofd ertegen. Martsvaladze bokst de bal weg.

77e minuut.
Kelekhsashvili is nu in balbezit. Kelekhsashvili speelt de bal door. Khurtsidze rent richting de bal. Partsvania verovert de bal door een tackle van achteren. Partsvania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Goliati 59%, Mxolobiti Biurgeri 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rka Goliati - Mxolobiti Biurgeri 1:1