Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uvenbeli Sakme Cocxali Gacveta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kitiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelashvili onderschept slim de pass. Jinjikhashvili rent richting de bal. Mindiashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mindiashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kikadze onderschept slim de pass. Mindiashvili is nu in balbezit. Mindiashvili passt de bal in één keer door. Kitiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitiashvili haalt uit met een fantastische trap. Gujabidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Sakme - Cocxali Gacveta 1:0

26e minuut.
Jinjikhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jinjikhashvili passt de bal zonder na te denken. Mikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikadze haalt uit met een fantastische trap. Katamadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uvenbeli Sakme - Cocxali Gacveta 1:1

41e minuut.
Tsinamdzgvrishvili probeert naar een medespeler te passen. Mikadze rent richting de bal. Mikadze haalt uit met een fantastische trap. Antelava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katamadze probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Jinjikhashvili rent richting de bal. Koplatadze verovert de bal door een tackle van achteren. Mindiashvili is nu in balbezit. Mindiashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Sakme - Cocxali Gacveta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Sakme 40%, Cocxali Gacveta 60%.
Uvenbeli Sakme - Cocxali Gacveta 2:1

73e minuut.
Koplatadze verovert de bal door een tackle van achteren. Koplatadze geeft een hoge lob. Kikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitiashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aslamazishvili met een sublieme pass. Daar is Kenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslamazishvili probeert naar een medespeler te passen. Kitiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitiashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Sakme 29%, Cocxali Gacveta 71%.
Uvenbeli Sakme - Cocxali Gacveta 2:1