Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Dundulebi Absurduli Mori
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Merlani heeft problemen om de bal te vangen. Beruashvili is nu in balbezit. Lipartia rent richting de bal. Beruashvili onderschept slim de pass. Beruashvili draait met de bal, schiet en ... Gegenava bokst de bal weg.

15e minuut.
Iremadze rent richting de bal. Kantaria verovert de bal door een tackle van achteren. Kantaria speelt de bal door. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugunava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chakhnashvili met de inworp. Antelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabishvili begaat een overtreding. Merabishvili krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kantaria verovert de bal door een tackle van achteren. Kantaria passt de bal zonder na te denken. Okujava is nu in balbezit. Merabishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Absurduli Mori 1:0

27e minuut.
Okujava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khazaradze komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Merlani passt de bal zonder na te denken. Iremadze is nu in balbezit. Iremadze passt de bal in één keer door. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Kandelaki is nu in balbezit. Chakhnashvili begaat een overtreding. Chakhnashvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 36%, Absurduli Mori 64%.
Gabeduli Dundulebi - Absurduli Mori 1:0

50e minuut.
Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabishvili is nu in balbezit. Gugunava is nu in balbezit. Gugunava draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bouatchidzé de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Absurduli Mori 2:0

60e minuut.
Svani passt de bal zonder na te denken. Iremadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremadze probeert naar een medespeler te passen. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jibuti met de inworp. Daar is Svani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svani schiet op doel. Beruashvili is nu in balbezit. Beruashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Merlani probeert naar een medespeler te passen. Manvelishvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merabishvili. Merabishvili krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Khazaradze geeft een hoge lob. Gugunava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iremadze. Iremadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 53%, Absurduli Mori 47%.
Gabeduli Dundulebi - Absurduli Mori 2:0