Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxdari Mori Mxdali Gacveta
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Tsetskhladze rent richting de bal. Pertaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze onderschept slim de pass. Tskhakaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhakaia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tskhakaia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsetskhladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Usharidze kopt de bal weg. Tskhakaia rent richting de bal. Pertaia maakt een afschuwelijke overtreding. Pertaia krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Chavleishvili speelt de bal door. Odzelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé verovert de bal door een tackle van achteren. Bouatchidzé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vachadze met de inworp. Usharidze heeft problemen om de bal te vangen. Usharidze geeft een hoge lob. Saakashvili rent richting de bal. Saakashvili passt de bal met de wreef. Akhalkatsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Chitanava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magrakvelidze met een sublieme pass. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxdari Mori - Mxdali Gacveta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 58%, Mxdali Gacveta 42%.
Gamxdari Mori - Mxdali Gacveta 1:0

59e minuut.
Chaduneli probeert naar een medespeler te passen. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé passt de bal zonder na te denken. Chitanava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitanava geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Naskidashvili passt de bal met de wreef. Daar is Usharidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaduneli rent richting de bal. Chaduneli draait met de bal, schiet en ... Buchrikidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Zakariashvili geeft de bal voor. Kuridze is nu in balbezit. Kuridze passt de bal met de wreef. Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Roinishvili is nu in balbezit. Pertaia rent richting de bal. Tskhakaia onderschept slim de pass. Tsetskhladze rent richting de bal. Tsetskhladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Baghashvili onderschept slim de pass. Baghashvili speelt de bal door. Chitanava speelt de bal door. Bouatchidzé rent richting de bal. Bouatchidzé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 50%, Mxdali Gacveta 50%.
Gamxdari Mori - Mxdali Gacveta 1:0