Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxdari Mori Gabeduli Dundulebi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Magrakvelidze heeft problemen om de bal te vangen. Khazaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khazaradze geeft de bal voor. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugunava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxdari Mori - Gabeduli Dundulebi 0:1

25e minuut.
Chaduneli rent richting de bal. Bouatchidzé rent richting de bal. Chaduneli is nu in balbezit. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gegenava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamxdari Mori - Gabeduli Dundulebi 1:1

28e minuut.
Kantaria is nu in balbezit. Chaduneli is nu in balbezit. Chaduneli met een sublieme pass. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Shengelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaduneli met een sublieme pass. Lipartia rent richting de bal. Bouatchidzé verovert de bal door een tackle van achteren. Bouatchidzé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 51%, Gabeduli Dundulebi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamxdari Mori - Gabeduli Dundulebi 1:1

55e minuut.
Chitanava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitanava passt de bal in één keer door. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugunava haalt uit met een fantastische trap. Abkhazava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tsomaia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akhalkatsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugunava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxdari Mori - Gabeduli Dundulebi 1:2

60e minuut.
Chaduneli probeert naar een medespeler te passen. Khazaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouatchidzé. Bouatchidzé krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Merlani met de inworp. Kantaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantaria geeft een lange en hoge pass. Tsomaia rent richting de bal. Tsomaia haalt uit met een fantastische trap. Akhalkatsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 47%, Gabeduli Dundulebi 53%.
Gamxdari Mori - Gabeduli Dundulebi 1:2