Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori Cocxali Gacveta
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Daar is Mikadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikadze haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bouatchidzé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikadze rent richting de bal. Mikadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kheladze rent richting de bal. Kheladze geeft de bal voor. Mikadze is nu in balbezit. Mikadze haalt uit met een fantastische trap. Chilashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 0:1

19e minuut.
Svani probeert naar een medespeler te passen. Beruashvili is nu in balbezit. Kenia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beruashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gujabidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Iremadze is nu in balbezit. Mikadze onderschept slim de pass. Daar is Kheladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikadze is nu in balbezit. Mikadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manvelishvili geeft een hoge lob. Daar is Gorelashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Beruashvili de bal. Beruashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Iremadze geeft een lange en hoge pass. Ninua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antelava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kheladze rent richting de bal. Kheladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chkhetidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremadze onderschept slim de pass. Iremadze geeft de bal voor. Daar is Beruashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beruashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 53%, Cocxali Gacveta 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 1:1

56e minuut.
Iremadze rent richting de bal. Iremadze passt de bal in één keer door. Arsenishvili heeft problemen om de bal te vangen. Jibuti rent richting de bal. Jibuti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Grishashvili passt de bal zonder na te denken. Antelava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kheladze. Kheladze krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jinjikhashvili is nu in balbezit. Svani verovert de bal door een tackle van achteren. Svani met een sublieme pass. Beruashvili is nu in balbezit. Beruashvili schiet op doel. Gujabidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tsinamdzgvrishvili met een sublieme pass. Mikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kheladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikadze is nu in balbezit. Mikadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 37%, Cocxali Gacveta 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 1:1