Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uvenbeli Sakme Mxdali Gacveta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Koplatadze passt de bal zonder na te denken. Kitiashvili is nu in balbezit. Mindiashvili is nu in balbezit. Kitiashvili is nu in balbezit. Kitiashvili schiet op doel. Buchrikidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Naskidashvili geeft een lange en hoge pass. Saakashvili kopt de bal weg. Tsetskhladze rent richting de bal. Tskhakaia rent richting de bal. Tskhakaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 0:1

36e minuut.
Koplatadze met een sublieme pass. Kitiashvili is nu in balbezit. Mindiashvili is nu in balbezit. Kitiashvili is nu in balbezit. Kitiashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Sakme 33%, Mxdali Gacveta 67%.
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 0:1

50e minuut.
Daar is Mindiashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usharidze verovert de bal door een tackle van achteren. Usharidze probeert naar een medespeler te passen. Kitiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitiashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 1:1

58e minuut.
Tsetskhladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze begaat een overtreding. Tsetskhladze krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Licheli kopt de bal weg. Mindiashvili is nu in balbezit. Mindiashvili passt de bal zonder na te denken. Kitiashvili rent richting de bal. Kitiashvili draait met de bal, schiet en ... Buchrikidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 2:1

76e minuut.
Tskhakaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhakaia geeft de bal voor. Tsitsagi is nu in balbezit. Tsetskhladze verovert de bal door een tackle van achteren. Tsetskhladze haalt uit met een fantastische trap. Katamadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsetskhladze rent richting de bal. Tsetskhladze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Usharidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplatadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Usharidze onderschept slim de pass. Tskhakaia rent richting de bal. Tskhakaia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mindiashvili rent richting de bal. Zakariashvili is nu in balbezit. Zakariashvili passt de bal zonder na te denken. Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Sakme 59%, Mxdali Gacveta 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uvenbeli Sakme - Mxdali Gacveta 2:2