Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Toxi FC Msaxiobi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Tsikhelashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makashvili komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ghurchumelidze rent richting de bal. Makashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Makashvili passt de bal in één keer door. Iashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sukhishvili geeft de bal voor. Abuserisdze speelt de bal door. Mdinaradze rent richting de bal. Mdinaradze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Makashvili kopt de bal weg. Modebadze is nu in balbezit. Makashvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makashvili krijgt een gele kaart. Modebadze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Modebadze kan niet meer verder spelen. Kokiashvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Toxi 51%, FC Msaxiobi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabeduli Toxi - FC Msaxiobi 0:0

60e minuut.
Chulukhadze geeft een hoge lob. Ghurchumelidze is nu in balbezit. Makashvili is nu in balbezit. Ghurchumelidze verovert de bal door een tackle van achteren. Ghurchumelidze geeft de bal voor. Pertaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Daar is Gabelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharibashvili rent richting de bal. Gabelia onderschept slim de pass. Mdinaradze verovert de bal door een tackle van achteren. Mdinaradze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - FC Msaxiobi 0:1

68e minuut.
Abuserisdze speelt de bal door. Chulukhadze rent richting de bal. Gharibashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gharibashvili haalt uit met een fantastische trap. Pertaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Makashvili rent richting de bal. Makashvili passt de bal in één keer door. Iashvili rent richting de bal. Iashvili draait met de bal, schiet en ... Abuserisdze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabeduli Toxi - FC Msaxiobi 1:1

89e minuut.
Kvakhadze geeft de bal voor. Iashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Liluashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liluashvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Toxi 68%, FC Msaxiobi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabeduli Toxi - FC Msaxiobi 1:1