Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gnomi Arasamartliani Dundulebi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Arabuli geeft de bal voor. Makhatadze kopt de bal weg. Bigvava probeert de bal aan de voet te houden. Tsotsoria is nu in balbezit. Tsotsoria draait met de bal, schiet en ... Mchedlidze bokst de bal weg.

7e minuut.
Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze geeft een hoge lob. Kontselidze kopt de bal weg. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zamtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatidze rent richting de bal. Kharatidze passt de bal met de wreef. Bigvava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Makhatadze geeft een lange en hoge pass. Khijakadze probeert de bal aan de voet te houden. Kontselidze is nu in balbezit. Tsotsoria rent richting de bal. Tsotsoria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 1:0

18e minuut.
Zamtaradze rent richting de bal. Ujmajuridze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamtaradze. Zamtaradze krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ujmajuridze passt de bal in één keer door. Kemularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurchumelidze onderschept slim de pass. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 1:1

45e minuut.
Makalatia geeft een hoge lob. Inworp. Makhatadze met de inworp. Tsotsoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 55%, Arasamartliani Dundulebi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 1:1

49e minuut.
Kharatidze heeft problemen om de bal te vangen. Kontselidze is nu in balbezit. Kharatidze onderschept slim de pass. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze draait met de bal, schiet en ... Gigauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tsotsoria is nu in balbezit. Tsotsoria passt de bal zonder na te denken. Manjgaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 2:1

55e minuut.
Gonadze met de inworp. Daar is Zamtaradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamtaradze geeft een lange en hoge pass. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kitsmarishvili passt de bal met de wreef. Kharatidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kharatidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tsotsoria is nu in balbezit. Kitsmarishvili is nu in balbezit. Tsotsoria onderschept slim de pass. Tsotsoria geeft de bal voor. Bigvava krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tsotsoria met een sublieme pass. Kitsmarishvili is nu in balbezit. Bigvava verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotsoria is nu in balbezit. Tsotsoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 3:1

86e minuut.
Arabuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabuli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ghurchumelidze de bal onder controle te krijgen. Kharatidze is nu in balbezit. Kharatidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 50%, Arasamartliani Dundulebi 50%.
Moknili Gnomi - Arasamartliani Dundulebi 3:2