Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEO FC Msaxiobi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Samkharauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Samkharauli speelt de bal door. Liluashvili rent richting de bal. Laghidze is nu in balbezit. Laghidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - FC Msaxiobi 1:0

30e minuut.
Berikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdinaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdinaradze passt de bal zonder na te denken. Gharibashvili is nu in balbezit. Gharibashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GEO - FC Msaxiobi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 69%, FC Msaxiobi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEO - FC Msaxiobi 1:1

53e minuut.
Daar is Gomarteli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chachava rent richting de bal. Gomarteli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomarteli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gigashvili onderschept slim de pass. Gigashvili passt de bal met de wreef. Bakradze heeft problemen om de bal te vangen. Mdinaradze is nu in balbezit. Mdinaradze geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sukhishvili geeft de bal voor. Inworp. Gomarteli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurieli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - FC Msaxiobi 2:1

79e minuut.
Ghurchumelidze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomarteli met de inworp. Gurieli is nu in balbezit. Gurieli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gomarteli is nu in balbezit. Gomarteli speelt de bal door. Chachava probeert de bal aan de voet te houden. Gurieli is nu in balbezit. Gurieli haalt uit met een fantastische trap. Abuserisdze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laghidze springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 51%, FC Msaxiobi 49%.
GEO - FC Msaxiobi 2:1