Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arasamartliani Dundulebi Gabeduli Toxi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Tsiskaridze geeft een lange en hoge pass. Daar is Gabelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghurchumelidze is nu in balbezit. Ghurchumelidze draait met de bal, schiet en ... Pertaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Gabeduli Toxi 1:0

21e minuut.
Kvakhadze passt de bal met de wreef. Tsikhelashvili is nu in balbezit. Tsikhelashvili probeert naar een medespeler te passen. Iashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Makalatia is nu in balbezit. Makalatia met een sublieme pass. Enukidze controleert de bal met de borst. Ghurchumelidze is nu in balbezit. Ghurchumelidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Khaburdzania kopt de bal weg. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghurchumelidze de bal. Ghurchumelidze draait met de bal, schiet en ... Pertaia bokst de bal weg. Ghurchumelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap. Pertaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Gabeduli Toxi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 42%, Gabeduli Toxi 58%.
Arasamartliani Dundulebi - Gabeduli Toxi 2:0

51e minuut.
Manjgaladze geeft een lange en hoge pass. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili passt de bal in één keer door. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ambroladze kopt de bal weg. Daar is Tsiskaridze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvakhadze rent richting de bal. Tsiskaridze is nu in balbezit. Tsiskaridze geeft een hoge lob. Pertaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tsiskaridze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvakhadze. Tsiskaridze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsiskaridze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Chulukhadze de bal. Ghurchumelidze is nu in balbezit. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 39%, Gabeduli Toxi 61%.
Arasamartliani Dundulebi - Gabeduli Toxi 2:0