Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Moazrovne Abezari Deda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Aptsiauri passt de bal met de wreef. Pularia rent richting de bal. Pularia speelt de bal door. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sabinin onderschept slim de pass. Sabinin passt de bal zonder na te denken. Esiava rent richting de bal. Esiava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Moazrovne - Abezari Deda 1:0

40e minuut.
Kashia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peranidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tetrashvili geeft een lange en hoge pass. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esiava de bal. Esiava draait met de bal, schiet en ... Gogua bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Moazrovne - Abezari Deda 2:0

45e minuut.
Kitiashvili rent richting de bal. Sabinin onderschept slim de pass. Sabinin passt de bal in één keer door. Esiava rent richting de bal. Esiava schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Moazrovne 60%, Abezari Deda 40%.
Gasaocari Moazrovne - Abezari Deda 2:0

52e minuut.
Sakhvadze kopt de bal weg. Gurgenidze rent richting de bal. Amilakhvari verovert de bal door een tackle van achteren. Sabinin rent richting de bal. Sabinin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kitiashvili haalt uit met een fantastische trap. Paramanovi probeert wanhopig de bal te grijpen. Peradze kopt de bal weg. Sakhvadze rent richting de bal. Sakhvadze draait met de bal, schiet en ... Paramanovi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakhvadze met een snelle inworp. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze met een sublieme pass. Okromelidze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sabinin is nu in balbezit. Sabinin passt de bal zonder na te denken. Bitsadze is nu in balbezit. Esiava onderschept slim de pass. Esiava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Moazrovne 48%, Abezari Deda 52%.
Gasaocari Moazrovne - Abezari Deda 2:0