Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armcodne Gaukembuli Moknili Gaukembuli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kananadze is nu in balbezit. Kananadze passt de bal in één keer door. Ghurchumelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordeladze rent richting de bal. Gordeladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachidze verovert de bal door een tackle van achteren. Khachidze passt de bal in één keer door. Kananadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dzalamidze geeft een hoge lob. Burdiladze is nu in balbezit. Kenchoshvili begaat een overtreding. Kenchoshvili krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kakauridze met een snelle inworp. Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakauridze rent richting de bal. Kakauridze geeft een lange en hoge pass. Ghurchumelidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kakauridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakauridze geeft de bal voor. Jishkariani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakani rent richting de bal. Nakani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - Moknili Gaukembuli 0:1

27e minuut.
Kananadze heeft problemen om de bal te vangen. Khachidze rent richting de bal. Khachidze probeert naar een medespeler te passen. Nakani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ukleba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikvidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burdiladze rent richting de bal. Burdiladze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dzalamidze de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armcodne Gaukembuli - Moknili Gaukembuli 1:1

43e minuut.
Burdiladze passt de bal in één keer door. Gordeladze rent richting de bal. Klungelig pakt Nakani de bal. Gordeladze rent richting de bal. Gordeladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gaukembuli 42%, Moknili Gaukembuli 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armcodne Gaukembuli - Moknili Gaukembuli 1:1

51e minuut.
Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdiladze onderschept slim de pass. Burdiladze met een sublieme pass. Kananadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananadze draait met de bal, schiet en ... Surmanidze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - Moknili Gaukembuli 2:1

57e minuut.
Makaridze kopt de bal weg. Inworp. Jishkariani met de inworp. Gordeladze is nu in balbezit. Gordeladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Anchabadze rent richting de bal. Kenchoshvili onderschept slim de pass. Kenchoshvili met een sublieme pass. Gordeladze is nu in balbezit. Gordeladze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anchabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Omiadze verovert de bal door een tackle van achteren. Omiadze speelt de bal door. Gordeladze rent richting de bal. Gordeladze schiet op doel. Kosanashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kenchoshvili geeft de bal voor. Inworp. Makaridze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukhishvili geeft de bal voor. Kananadze springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Makaridze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jishkariani met een snelle inworp. Gordeladze is nu in balbezit. Gordeladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gaukembuli 54%, Moknili Gaukembuli 46%.
Armcodne Gaukembuli - Moknili Gaukembuli 2:1