Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme Al Babi Umm al Cultural Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
AL Sayed rent richting de bal. Al Mazem is nu in balbezit. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. bin rabee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Umm al Cultural Club 1:0

38e minuut.
bin Nard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Mazem rent richting de bal. AL Sayed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Sayed krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 61%, Umm al Cultural Club 39%.
Supreme Al Babi - Umm al Cultural Club 1:0

70e minuut.
AL Sayed speelt de bal door. Al Sulaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti met een sublieme pass. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
AL Sayed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Sulaiti rent richting de bal. Al Sulaiti draait met de bal, schiet en ... Hana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supreme Al Babi - Umm al Cultural Club 1:1

75e minuut.
AL Awzai rent richting de bal. bin Nard verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nard passt de bal zonder na te denken. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Al Mazem probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain is nu in balbezit. AL Talyani is nu in balbezit. Abdu Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 50%, Umm al Cultural Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Supreme Al Babi - Umm al Cultural Club 1:1