Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Arabi Ajman Thunders
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Serkal geeft een hoge lob. El Gobash probeert de bal aan de voet te houden. Al Falahi is nu in balbezit. Al Falahi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. EL Serkal trapt de bal weg. Mousa kopt de bal weg. Qassim rent richting de bal. Qassim draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim rent richting de bal. Hana Metsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Metsu krijgt een gele kaart. Qassim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Gobash neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Ajman Thunders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 38%, Ajman Thunders 62%.
Al Brown Arabi - Ajman Thunders 1:0

87e minuut.
Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar probeert naar een medespeler te passen. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. bin Hussein Bilal draait met de bal, schiet en ... bin Mohamed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Suroor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 59%, Ajman Thunders 41%.
Al Brown Arabi - Ajman Thunders 1:0