Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Fhood Shabbab Supreme Al Babi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hufi geeft de bal voor. Al Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 1:0

22e minuut.
Abdu Al Darwish is nu in balbezit. Abdu Al Darwish speelt de bal door. AL Sayed rent richting de bal. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
AL Awzai kopt de bal weg. Al Rabee is nu in balbezit. bin AL Harbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Rabee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. AL Hufi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasibi onderschept slim de pass. Rasibi passt de bal in één keer door. Daar is Abdu Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 1:1

31e minuut.
Al Rabee passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abdu Al Darwish de bal. bin Shehhi is nu in balbezit. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fhood Shabbab 59%, Supreme Al Babi 41%.
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 1:2

47e minuut.
Abdu Al Darwish rent richting de bal. Fouad begaat een overtreding. Abdu Al Darwish raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdu Al Darwish zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al Radwan rent richting de bal. Al Radwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar geeft een lange en hoge pass. Al Anbari heeft problemen om de bal te vangen. Al Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Forouhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasibi rent richting de bal. Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Al Rabee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt AL Hufi de bal. AL Hufi met een sublieme pass. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan rent richting de bal. Al Radwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fhood Shabbab 42%, Supreme Al Babi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Fhood Shabbab - Supreme Al Babi 2:2