Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme Al Babi Al Brown Arabi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
El Sultan geeft een hoge lob. Essa Hilali heeft problemen om de bal te vangen. Mansur probeert naar een medespeler te passen. El Gobash rent richting de bal. El Gobash haalt uit met een fantastische trap. Hana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
El Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. El Gobash passt de bal in één keer door. Qassim rent richting de bal. Qassim draait met de bal, schiet en ... Hana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 0:1

30e minuut.
Hana met een sublieme pass. El Bilal rent richting de bal. El Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Sultan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mansur probeert naar een medespeler te passen. El Gobash rent richting de bal. El Gobash speelt de bal door. Qassim rent richting de bal. Qassim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 47%, Al Brown Arabi 53%.
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 0:1

52e minuut.
Rasibi rent richting de bal. Rasibi geeft een hoge lob. El Sultan probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mousa geeft een hoge lob. Mahmoud Mansur rent richting de bal. Mahmoud Mansur passt de bal in één keer door. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 0:2

59e minuut.
Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem met een sublieme pass. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 1:2

65e minuut.
bin Mohamed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Bilal met de inworp. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suroor probeert wanhopig de bal te grijpen. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 2:2

89e minuut.
Mousa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Hussain. Mousa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mousa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al Anbari rent richting de bal. Qassim onderschept slim de pass. Qassim draait met de bal, schiet en ... Hana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 49%, Al Brown Arabi 51%.
Supreme Al Babi - Al Brown Arabi 2:3