Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal CLub Sheik Crazy Raiders
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Al Radwan onderschept slim de pass. El Hamdan heeft problemen om de bal te vangen. Al Radwan speelt de bal door. Klungelig pakt El Hamdan de bal. El Hamdan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Misarri neemt de hoekschop. Al Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mahmoud Mansur passt de bal in één keer door. El Hamdan rent richting de bal. El Hamdan draait met de bal, schiet en ... bin Gobash maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Ichya springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mahmoud Mansur is nu in balbezit. Mahmoud Mansur passt de bal in één keer door. El Hamdan rent richting de bal. El Hamdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CLub Sheik - Crazy Raiders 0:1

34e minuut.
bin Ichya passt de bal zonder na te denken. Misarri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Gobash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Gobash krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Al Anbari probeert de bal met de borst te controleren. Al Anbari passt de bal met de wreef. Al Qubaisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer schiet op doel. Al Zeer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CLub Sheik 48%, Crazy Raiders 52%.
Royal CLub Sheik - Crazy Raiders 0:1

48e minuut.
El Hamdan geeft de bal voor. bin Gobash rent richting de bal. bin Gobash passt de bal in één keer door. bin Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Hana Zeer de bal. bin Nard rent richting de bal. bin Nard passt de bal zonder na te denken. bin Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
El Hamdan is nu in balbezit. El Hamdan geeft een hoge lob. bin Ichya rent richting de bal. bin Ichya draait met de bal, schiet en ... Al Huzayel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CLub Sheik - Crazy Raiders 0:2

75e minuut.
bin Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya geeft een lange en hoge pass. Mahmoud Mansur kopt de bal weg. El Hamdan rent richting de bal. El Hamdan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CLub Sheik 66%, Crazy Raiders 34%.
Royal CLub Sheik - Crazy Raiders 0:2