Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheiks Hawks Dubayy Arabi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Abdu Metsu is nu in balbezit. Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji passt de bal met de wreef. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Hawks - Dubayy Arabi 0:1

24e minuut.
bin sayed is nu in balbezit. Al Habsi verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji rent richting de bal. Al Habsi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hana Darwish geeft een lange en hoge pass. El Fouad kopt de bal weg. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
bin sayed is nu in balbezit. EL Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. EL Sakhtyani raakt geblesseerd tijdens het duel. EL Sakhtyani met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Hawks 55%, Dubayy Arabi 45%.
Cheiks Hawks - Dubayy Arabi 0:1

81e minuut.
Omer passt de bal met de wreef. bin Malik rent richting de bal. Al Sultan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Malik neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
AL Hufi is nu in balbezit. Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Omer zijn tegenspeler op de grond. Al Sultan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik probeert naar een medespeler te passen. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... El Jawhar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Hawks - Dubayy Arabi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Hawks 69%, Dubayy Arabi 31%.
Cheiks Hawks - Dubayy Arabi 0:2