Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Kingdoom Shaab Cultural & Sport CLub
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman speelt de bal door. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid haalt uit met een fantastische trap. Al Tayani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt El Bdeir de bal. El Ommar rent richting de bal. El Ommar passt de bal zonder na te denken. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 1:1

12e minuut.
Haj Malik onderschept slim de pass. bin Mohsen speelt de bal door. Abdulrahman rent richting de bal. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 1:2

19e minuut.
Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik onderschept slim de pass. Haj Malik speelt de bal door. Warthani rent richting de bal. Warthani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 2:2

31e minuut.
Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen onderschept slim de pass. bin Mohsen met een sublieme pass. El Ommar rent richting de bal. El Ommar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warthani rent richting de bal. Warthani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 3:2

40e minuut.
El Bdeir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Ommar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Al Tayani trapt de bal weg van het doel. EL Humaid is nu in balbezit. EL Humaid probeert naar een medespeler te passen. Hana Khetbi is nu in balbezit. Hana Khetbi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Al Tayani bokst de bal weg. Al Tayani probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahman kopt de bal weg. Mousa Rashid rent richting de bal. Mousa Rashid schiet op doel. Al Tayani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 47%, Shaab Cultural & Sport CLub 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 3:3

58e minuut.
Al Ghandi met een snelle inworp. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid passt de bal in één keer door. Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
bin Mohsen kopt de bal weg. Haj Malik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abed Yaseen de bal onder controle te krijgen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen geeft de bal voor. El Ommar met een sublieme pass. Warthani rent richting de bal. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 39%, Shaab Cultural & Sport CLub 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ain Kingdoom - Shaab Cultural & Sport CLub 3:3