Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wahda Sporting Club Ahli Kingdoom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
El Habib geeft de bal voor. Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehhi geeft een hoge lob. bin Jawhar is nu in balbezit. bin Jawhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
bin Jawhar rent richting de bal. El Hufi onderschept slim de pass. Al Mazem is nu in balbezit. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wahda Sporting Club - Ahli Kingdoom 1:0

26e minuut.
Al Mazem verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem geeft een lange en hoge pass. Hana Mansoor speelt de bal door. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fadl geeft een lange en hoge pass. bin Mohsen rent richting de bal. bin Abdu Darwish begaat een overtreding. bin Abdu Darwish krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hana Mansoor is nu in balbezit. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl speelt de bal door. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Al Nard met een harde bal richting middenveld. Fadl heeft problemen om de bal te vangen. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wahda Sporting Club - Ahli Kingdoom 2:0

35e minuut.
Haj Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Haj Akram de bal. Haj Akram passt de bal met de wreef. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
bin Jawhar passt de bal met de wreef. El Rabee probeert naar een medespeler te passen. Al Mazem is nu in balbezit. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
bin Al Nard trapt de bal weg. Sulayman kopt de bal weg. Fadl met een sublieme pass. Daar is Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shehhi geeft een lange en hoge pass. bin Al Nard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wahda Sporting Club - Ahli Kingdoom 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wahda Sporting Club 50%, Ahli Kingdoom 50%.
Wahda Sporting Club - Ahli Kingdoom 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wahda Sporting Club 60%, Ahli Kingdoom 40%.
Wahda Sporting Club - Ahli Kingdoom 3:0