Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubai FC Wahda Sporting Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ibraheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibraheem passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shrizi de bal. Fouad rent richting de bal. Fouad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Shehhi speelt de bal door. bin Jawhar rent richting de bal. bin Al Nard onderschept slim de pass. Al Mazem onderschept slim de pass. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Wahda Sporting Club 0:1

14e minuut.
Al Mazem passt de bal met de wreef. Musallam is nu in balbezit. Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Shehhi draait met de bal, schiet en ... Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Wahda Sporting Club 0:2

31e minuut.
Haj Akram is nu in balbezit. bin Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Nard passt de bal met de wreef. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Wahda Sporting Club 0:3

34e minuut.
bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish speelt de bal door. bin Jawhar rent richting de bal. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 56%, Wahda Sporting Club 44%.
Dubai FC - Wahda Sporting Club 0:3

47e minuut.
Al Majed is nu in balbezit. Al Majed geeft een lange en hoge pass. Hana Mansoor kopt de bal weg. Shehhi rent richting de bal. Shehhi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
bin Al Nard met een sublieme pass. Musallam bereikt de bal nog maar net als eerste. Musallam met een sublieme pass. Daar is EL Mansoor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Mansoor geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hussain rent richting de bal. Shehhi onderschept slim de pass. Shehhi speelt de bal door. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
bin Darwish is nu in balbezit. Abdulqader onderschept slim de pass. bin Darwish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulqader is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Al Nard met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Nard is nu in balbezit. bin Al Nard met een sublieme pass. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 63%, Wahda Sporting Club 37%.
Dubai FC - Wahda Sporting Club 0:3