Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Hawks Al Ain Ra´S Sheiks
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
El Shehhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Msarri rent richting de bal. Msarri passt de bal met de wreef. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
bin Darwish geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al Mualla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abdu Darwish rent richting de bal. bin Abdu Darwish geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Gobash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehhi passt de bal in één keer door. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Abdu Humaid is nu in balbezit. Serkal onderschept slim de pass. Serkal met een sublieme pass. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Hawks - Al Ain Ra´S Sheiks 1:0

33e minuut.
bin Abdu Darwish rent richting de bal. bin Abdu Darwish passt de bal met de wreef. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana schiet op doel. bin talyani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Hawks - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1

40e minuut.
El Habib met een sublieme pass. Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi onderschept slim de pass. El Harbi schiet op doel. Mubarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hawks 54%, Al Ain Ra´S Sheiks 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Hawks - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1

73e minuut.
Hana Gobash geeft een hoge lob. Inworp. Serkal met de inworp. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
El Habib speelt de bal door. bin Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Gobash passt de bal in één keer door. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Hawks - Al Ain Ra´S Sheiks 2:1

82e minuut.
bin Abdu Darwish speelt de bal door. Klungelig pakt El Harbi de bal. Mostowfi rent richting de bal. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hawks 46%, Al Ain Ra´S Sheiks 54%.
Crazy Hawks - Al Ain Ra´S Sheiks 2:1