Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Cultural & Sport CLub Al Ain Ra´S Sheiks
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Al Awar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mualla met de inworp. bin Abdu Darwish rent richting de bal. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... bin rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Al Ain Ra´S Sheiks 0:1

9e minuut.
bin rabee trapt de bal weg. Mousa Rashid kopt de bal weg. Abdu Serkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Al Huzayel heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Al Awar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mualla met de inworp. bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Abdu Darwish geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Al Ain Ra´S Sheiks 0:2

23e minuut.
EL Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish passt de bal met de wreef. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mualla met een snelle inworp. bin Abdu Darwish geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
EL Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. EL Humaid passt de bal zonder na te denken. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Serkal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani passt de bal met de wreef. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana schiet op doel. bin rabee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Al Ain Ra´S Sheiks 0:3

41e minuut.
Mahmoud heeft problemen om de bal te vangen. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid passt de bal in één keer door. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Al Hana rent richting de bal. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 73%, Al Ain Ra´S Sheiks 27%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Al Ain Ra´S Sheiks 0:3

52e minuut.
bin Al Hana onderschept slim de pass. bin Al Hana speelt de bal door. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish onderschept slim de pass. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... bin rabee bokst de bal weg. bin Abdu Darwish is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Al Mualla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shehhi rent richting de bal. Shehhi met een sublieme pass. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... bin rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 57%, Al Ain Ra´S Sheiks 43%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Al Ain Ra´S Sheiks 0:3