Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Kingdoom Crazy Swordships
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. El Bdeir passt de bal zonder na te denken. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap. Al Tayani bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hana Omer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is bin Mohsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - Crazy Swordships 0:1

18e minuut.
bin Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu rent richting de bal. Warthani onderschept slim de pass. Warthani haalt uit met een fantastische trap. bin Al Rabee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
EL Sakhtyani geeft de bal voor. bin Al Rasibi speelt de bal door. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Noubi onderschept slim de pass. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap. Al Tayani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
bin Sufi is nu in balbezit. bin Sufi geeft een lange en hoge pass. Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 50%, Crazy Swordships 50%.
Al Ain Kingdoom - Crazy Swordships 0:1

56e minuut.
Hana Omer probeert naar een medespeler te passen. Nahyan is nu in balbezit. Al Noubi rent richting de bal. Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
bin Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohsen met een sublieme pass. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Darwish geeft een hoge lob. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu rent richting de bal. Warthani onderschept slim de pass. Warthani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Al Rabee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is bin Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 60%, Crazy Swordships 40%.
Al Ain Kingdoom - Crazy Swordships 0:1