Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Hawks Umm al Hawks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. El Shehhi rent richting de bal. AL Bdeir onderschept slim de pass. Yardan is nu in balbezit. Yardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
EL Hussain passt de bal in één keer door. Msarri geeft de bal voor. bin Ichya kopt de bal weg. El Harbi kan de bal niet met de borst controleren. El Harbi schiet op doel. Moradi bokst de bal weg.

35e minuut.
Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir is nu in balbezit. AL Bdeir speelt de bal door. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
AL Bdeir is nu in balbezit. AL Bdeir passt de bal in één keer door. Ghudari is nu in balbezit. Ghudari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert El Shehhi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Al Matsu neemt de hoekschop. Klungelig pakt El Habib de bal. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir geeft een hoge lob. bin talyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
AL Bdeir passt de bal in één keer door. Msarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan onderschept slim de pass. AL Bdeir rent richting de bal. AL Bdeir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Hawks - Umm al Hawks 0:1

42e minuut.
El Shehhi is nu in balbezit. AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. Mousa Rashid is nu in balbezit. AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. AL Bdeir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hawks 56%, Umm al Hawks 44%.
Crazy Hawks - Umm al Hawks 0:1

54e minuut.
Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu met een sublieme pass. Yardan rent richting de bal. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir haalt uit met een fantastische trap. bin talyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mousa Rashid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khater met de inworp. AL Bdeir controleert de bal met de borst. AL Bdeir haalt uit met een fantastische trap. bin talyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
El Habib met een sublieme pass. Mostowfi rent richting de bal. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi draait met de bal, schiet en ... Moradi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Hawks - Umm al Hawks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hawks 50%, Umm al Hawks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Hawks - Umm al Hawks 1:1