Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Kings & Sheiks Hatta Jabi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.8
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
El Rabee rent richting de bal. El Rabee passt de bal in één keer door. bin Hussain is nu in balbezit. Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
bin Hussain geeft de bal voor. Abu Khaleel maakt een snoekduik en kopt de bal. Al Hammadi kopt de bal weg. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan passt de bal zonder na te denken. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Yaseen met een sublieme pass. Daar is Abu Khaleel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
El Fayed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdu Humaid komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Awzai is nu in balbezit. Awzai met een sublieme pass. bin sayed is nu in balbezit. bin sayed schiet op doel. Al Anbari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Hatta Jabi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 54%, Hatta Jabi 46%.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Hatta Jabi 0:1

50e minuut.
Abdu Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Humaid met een sublieme pass. Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed onderschept slim de pass. AL Sayed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
bin sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin sayed rent richting de bal. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed schiet op doel. Al Anbari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
bin Sultan met een sublieme pass. Al Hammadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hufi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Hufi krijgt een gele kaart. Al Hammadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdu Humaid met een snel genomen vrije trap. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 66%, Hatta Jabi 34%.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Hatta Jabi 0:1