Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Cultural & Sport CLub Red Shabbab
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
AL Forouhar met een sublieme pass. Beitar rent richting de bal. Beitar speelt de bal door. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Shareef geeft een hoge lob. Abu Faraj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu Faraj passt de bal met de wreef. Hana Hufi rent richting de bal. Hana Hufi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hareb kopt de bal weg. Hana Omer rent richting de bal. Hana Omer geeft een hoge lob. Shareef rent richting de bal. Shareef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:1

28e minuut.
Abu Faraj kopt de bal weg. Shareef is nu in balbezit. Shareef passt de bal met de wreef. Hana Hufi rent richting de bal. Hana Hufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:2

35e minuut.
Zeer geeft de bal voor. El Forouhar kopt de bal weg. Shareef rent richting de bal. Shareef draait met de bal, schiet en ... Abdu Hufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:3

37e minuut.
Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer begaat een overtreding. Beitar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Jaber komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Ghudari de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Abu Faraj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Jaber speelt de bal door. Shareef is nu in balbezit. Shareef schiet op doel. Abdu Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sulayman Abbas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Al Jaber met een sublieme pass. El Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Forouhar speelt de bal door. Abu Faraj heeft problemen om de bal te vangen. Abu Faraj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 79%, Red Shabbab 21%.
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:3

46e minuut.
Warthani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azad met de inworp. Beitar rent richting de bal. Beitar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
El Fahir is nu in balbezit. El Fahir geeft een lange en hoge pass. Mustafa kopt de bal weg. Mansoor rent richting de bal. Mansoor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hana Hufi rent richting de bal. Zeer onderschept slim de pass. Shareef onderschept slim de pass. Shareef haalt uit met een fantastische trap. Abdu Hufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 42%, Red Shabbab 58%.
Nasr Cultural & Sport CLub - Red Shabbab 0:4