Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Al Dibba Al Sheiks Jambers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Iba Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Iba Mohsen geeft een hoge lob. AL Bdeir rent richting de bal. AL Bdeir geeft de bal voor. Haj Malik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Al Matar rent richting de bal. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik passt de bal in één keer door. Iba Mohsen rent richting de bal. Iba Mohsen draait met de bal, schiet en ... Muto bokst de bal weg.

15e minuut.
Iba Haroun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin AL Sakhtyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iba Mohsen rent richting de bal. Iba Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Teymourian onderschept slim de pass. Iba Mohsen probeert naar een medespeler te passen. El Bdeir is nu in balbezit. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
bin matar rent richting de bal. Sulayman is nu in balbezit. bin matar rent richting de bal. Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jawhar rent richting de bal. Jawhar geeft een lange en hoge pass. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar verovert de bal door een tackle van achteren. bin matar schiet op doel. Ichya bokst de bal weg.

37e minuut.
Haj Akram kopt de bal weg. Sulayman is nu in balbezit. bin matar rent richting de bal. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. Ichya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Al Dibba - Al Sheiks Jambers 1:0

41e minuut.
Iba Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar passt de bal met de wreef. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Al Dibba 76%, Al Sheiks Jambers 24%.
Al Dhafra Al Dibba - Al Sheiks Jambers 1:0

51e minuut.
Teymourian rent richting de bal. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman probeert naar een medespeler te passen. bin matar is nu in balbezit. bin matar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Iba Mohsen rent richting de bal. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram schiet op doel. Muto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen onderschept slim de pass. Iba Mohsen passt de bal in één keer door. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Muto met een sublieme pass. Jawhar kopt de bal weg. Daar is Teymourian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman rent richting de bal. Sulayman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Al Dibba 48%, Al Sheiks Jambers 52%.
Al Dhafra Al Dibba - Al Sheiks Jambers 1:0